Om iets op te bouwen

Is moed en moeite nodig,

Inzicht en voorzienigheid,

Volharding en vertrouwen.

Maar de droom van het begin

Blijft het vuur

Waarin alles wordt gesmeed. (Kris Gelaude)

Vandaag heb ik, op zoek naar een document, heel mijn kast van Hoofdweg opgeruimd en kwam ik bovenstaande tekst tegen. Op een goed moment:

Na een deugddoende vakantie in eigen streek, ben ik maandag weer opgestart met individuele sessies. Verschillende klanten hebben deze week een afspraak voor een sessie hartcoherentie. Toch heeft één enkele klant haar afspraak weer geannuleerd. Nochtans gaan alle sessies in de buitenlucht door en heb ik het gevoel dat iedereen wel heel veel deugd heeft aan hartcoherentie en de coaching van deze fantastische, eenvoudige en meetbare techniek.

In deze toch wel onzekere periode, waarin ik zelf heel hard bezig ben met de betekenis van veerkracht, en wat die voor mezelf en ook voor anderen kan betekenen, is het heel belangrijk om terug te keren naar het begin, naar die oorspronkelijke droom en het enthousiasme waaruit alles is begonnen. Om van hieruit weer verder te kunnen, steeds meer op weg om elke dag die droom verder uit te bouwen! Ben jij ook op zoek naar je eigen vuur, je eigen droom en je eigen veerkracht? Je bent van HARTe welkom voor een sessie hartcoherentie of loopbaancoaching.